• Gratis verzendingVanaf €35,00 in NL
    • Voor 14.00 uur besteldZelfde dag verzonden

Pols Brace & Spalk

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Brace & Spalk

Een polsbrace kan worden gebruikt bij blessure of slijtage aan de pols of hand en vingers. Indicaties zijn verstuikingen, breuk of een ontsteking. Dragen bij revalidatie of één van de indicaties. Een polsbrace kan verdere klachten worden voorkomen of heeft een bijdrage in het herstel of stabiel houden van depols.


Een polsbrace kan natuurlijk ook worden gebruikt om preventief een blessure of slijtage aan de pols of hand te voorkomen. Thuasne heeft meerdere soorten polsbraces in het assortiment, zo zijn de modellen Ligaflex Rhizo, Dynastab Dual of ligaflex classic en Manu enkele bekende en zeer betrouwbaar in het Thuasne assortiment.

Alle polsbraces zijn ontwikkeld voor pols, hand of vingers met specifieke eigenschappen. Polsbrace is leverbaar in diversen kleuren, maten en wijze van ondersteuning ieder voor een specifieke pols indicatie.

Polsspalk

Het grote verschil met een polsbrace en polsspalk is de extra kunststof versteviging in de spalk zit die zorgt voor nog minder beweegvrijheid. Op deze wijze zal er een nog betere stabiliteit worden gegeven aan de pols waardoor tijdens een revalidatie periode herstel extra vlug gaat verlopen. Let op een spalk kan ook belemmeren bij langdurige gebruik van de spalk, is de pols bijna hersteld stap dan over op een lichtere brace.